Smagen af Asien

Restaurant China palace

Se brochure

TILBUD TA​KEAWAy

VI HAR ÅBENT SOM SÆDVANLIGT MED BUFFET OG TAKE AWAY

Stemningsfyldt asiatisk restaurant

​Restaurant China Palace er en af de største restauranter med omkring 200 siddepladser, som ligger meget centralt og attraktivt i Vanggardscentret i Århus N. Et meget hyggeligt spise sted med plads til både store selskaber og den romantiske date. Vi præsenterer det traditionelle kinesiske køkken, med mange specielle wokretter, kæmpe buffet, Mongolian Barbeque, samt udvider sushikøkken med forskellige sushi. Både ved kinesisk mad og sushi lægger vi vægt på god kvalitet, hvor det er baseret på gode og sunde råvarer som anvendes i køkkenet.

​Mad ud af huset prioriterer vi også

Det kan bare være enkelt a la carte til afhentning, eller store buffer med levering til forskellige arrangementer. Står De som vært, vil vi selvfølgelig altid være Dem behjælpelig med planlægningen, der netop matcher Deres ønsker. Ud over det satser vi på, at restauranten kan blive til en af dine gode oplevelser med familien og venner.​

​China Palace

CVR: 34736901​

China Palace ligger ved krydset af Paludan-Müllers Vej og Vestre Ringgade. Der er en stor parkeringsplads ved centeret lige til døren med GRATIS PARKERING MED    P-SKIVE!

Åbningstider

A la Carte:

Alle ugens dage mellem 15:00 - 22:00.​

Buffet:

Alle ugens dage mellem 16:30 - 21:30.

Her kan du se vores kontrolrapport fra fødevarestyrelsen​.

Tryk på ikonet forneden for at se rapporten.